FORSIDE >>

ORKESTERET

...OG FORTSATTE


Da flere af os havde en baggrund i swing-musikken, fik vi fat på en masse ekstra numre - lige fra Shu-bi-dua til Glenn Miller, og på den måde kom vores repertoire til bedre at passe med vores målgruppe og engagementerne blev flere og flere.


Senere kom der en del kendte numre af f.eks. John Fogerty, Bamses venner, Bee Gees og lignende. Senest har vi taget fat på nogle velklingende og kendte Grand Prix melodier.

...OG FORNYELSE


Bare fordi vi har haft 20 års jubilæum, betyder det ikke er vi er blevet trætte - tværtimod!


Nu med nye uniformer, nye numre og vores altid gode og festlige humør er vi stadig klar til at underholde og skabe en god stemning!

SÅDAN BEGYNDTE DET...


Ohne Lederhosen er et 17 mands orkester, der har eksisteret siden 1995 og består af amatørmusikere med baggrund i Jægerspris Garden og Frederikssund Big-band.


Oprindeligt var det meningen at vi ville spille tysk ølmusik og gamle schlagere - noget publikum kunne synge med på. Vi fik også stablet 10-12 tyrolernumre på benene, men det var jo ikke meget, hvis vi ville ud og optræde.

...MED TRADITIONER


Da den tyske ølmusik stadig er en (lille) del af vores program, har alle medlemmer stadig tyske titler. Formanden hedder f.eks. Obertyroler, kassereren hedder Kassentyroler osv.


Vi er en flok musikere, som stadig har brug for hinanden og lægger en stor del af vores fritid i at holde sammen på vores elskede orkester, som både giver vores kunder og os selv gode oplevelser.

Copyright © All rights reserved

OHNE LEDERHOSEN - Solbærvænget 7 - 3630 Jægerspris - Tlf. 2076 5053 - post@ohnelederhosen.dk - CVR-nr.: 28 01 63 44